Om Nordslingan Bil

Företagets VD är Mikael Oscarsson. Mikael har en lång historik inom motorsport och familjen har två generationer inom fordonsbranschen. Tidigare var det fadern Mats Oscarsson som redan på 70-talet drev Motorcentralen (Ford/BMW/Mazda).

Nordslingan Bil grundades 2008 och har sedan dess haft som mål att erbjuda sina kunder sportbilar och prestandabilar i premiumklass. Porsche är företagets specialitet och det märket som huvudsakligen säljs och servas på anläggningen i Eskilstuna, men Nordslingan Bil arbetar även med andra prestandamärken. Med verkställande direktör Mikael Oscarsson i spetsen bedrivs den dagliga verksamhet i Eskilstuna tillsammans med ett lyhört och engagerat team som sätter sina kunder i fokus och alltid levererar på hög nivå.

Nordslingan Bil har ett utbrett kontaktnätverk i Europa, och kan ta fram er nästa Porsche eller annan drömbil efter önskemål. Företagets läge mitt i Mälardalen gör att de har nära till marknaden, placerat mitt emellan Stockholm och Örebro. För Nordslingan Bil är det viktigt att hålla god kvalitet samt att vara lyhörda mot sina kunder. Deras målsättning är alltid att ni som kund ska känna er väl omhändertagen, oavsett vem ni är och vad ert ärende gäller. Nordslingan Bil vill utöka premiumbilsbeståndet i Mälardalsregionen med hjälp av stor passion och ett stort engagemang.